Expenses

Uw reiskosten verminderen, rekening houdend met uw behoeften ? Zie hoe CYC2 erbij kan dragen.

expenses
Video CYC2

VOLG ONS

Alles wat CYC2 doet om uw vloot van mobiele apparatuur en wagens beter te beheren, vindt u terug in ons E-news. Schrijf u in.

bonhomme qui parle

Informatie
voor werknemers

Wees gerust, CYC2 zal uw persoonlijke gegevens, zoals namen en adressen, nooit bekendmaken.

arrow Meer weten

 

 

« Dank zij de implementatie van CYC2 travel compliance reporting , kunnen wij het effect meten van ons nieuw globaal reisbeleid op het kopen gedrag van onze Corporate reizigers, en zichtbare  kostenoptimalisering verwezenlijken op wereldniveau. »

Jos Savenberg

Responsable EMEA Achats Indirects

CONTEXT

Allnex is een pas gevormd bedrijf door de stopzetting van activiteiten van Coating Resins Business Industries. Het bedrijf wilde zijn reiskosten verminderen. Het pas gevormde aankoopssteam van Allnex had de verantwoordelijkheid om tegen een ambitieus programma van de kostenoptimalisering te leveren. Onder de diverse categorieën, werden de reizen beschouwd als één van de prioriteiten. Allnex heeft een dubbelcijfer M$ reisspenderingen.

 

OBJEKTIEVEN

Ervoor zorgen dat de reizigers zich aan het nieuwe beleid op wereldniveau  houden, hun kostenbewustzijn  verhogen en door het juiste kopen gedrag besparen zonder de kwaliteit en de veiligheid van professionele verplaatsingen negatief te beïnvloeden.

OPLOSSINGEN

Onder andere initiatieven zoals de tarief onderhandelingen, werd het online boeken procedure implementering geïdentificeerd als een zeer belangrijke hefboom van kostenoptimalisering. De oplossing die door CYC2 wordt voorgesteld werd grotendeels door hun dienst geïnspireerd. Het beheer van telecommunicatiekosten wordt door hun know how in Allnex uitgevoerd.

De oplossing is gebaseerd op data’s van het reisbureau, gecombineerd met data’s uit onze expense tool die dan maandelijks door e-mail naar de reiziger geproduceerd wordt. Zijn/haar nalevingsniveau met het bedrijfsbeleid beter benadrukken is een doel. De doeltreffendheid van de oplossing wordt aangetoond door de vooruitgang van KPIs.

VOORDELEN

  • Creatie van kostenbewustzijn
  • Policy Compliance
  • Snelheid van uitvoering
  • Budget Optimalisatie
  • Handen af van project voor Allnex
 

RESULTATEN

  • Toename van gebruik van preferred suppliers
  • Daling van de gemiddelde prijs van een vliegticket te wijten aan op voorhand boekingen
  • Toename online reservaties
  • Globaal budgetoptimalisatie van 15%

MILESTONES

09/2014 > Ondertekening van het contract
11/2014 > Pilot launch
01/2015 > Ontplooiing
03-07/2015 > 10 landen operationeel

Met een $ 1,5 miljard omzet, is Allnex een internationaal wereld topleverancier van harsen en additieven voor architecturale, industriële, beschermend, automotieve en speciale verpakkingen.

Wij zijn erkend als een pionier op het gebied van specialistische chemicaliën en bieden het breedste scala van hoogkwaliteit producten. Ons assortiment omvat vloeibare innovatieve harsen en additieven, harsen gehard door straling en de coating van poeder en additieven en verknopingsmiddelen voor gebruik op hout, metaal, kunststof en andere oppervlakken.  Met 16, 12 productiecentra, onderzoek en technologische ondersteuning faciliteiten over de hele wereld, bieden wij responsieve, lokale ondersteuning aan onze klanten, die hen helpt om snel te maken geavanceerde coating oplossingen op de markt te brengen.