Telephonie

De kosten van uw mobiele telefonie drukken met aandacht voor uw noden. Lees hoe CYC2 dat doet.

telephone

Optimalisering van uw elektronische communicaties

U kunt niet zonder elektronische communicaties, maar u bent geen telecommunicatie-operator. Gebruik hiervoor niet de middelen die u beter voor iets anders kunt inzetten!

Een programma om uw mobiele telefonie te optimaliseren

Ons dienstenpakket Telephony Costimization Program zorgt ervoor dat de informatie over uw telefonie (gegevens en spraak), het gebruik en de kosten van al uw vestigingen - in Rusland, China, Europa of de VS - wordt doorgegeven. Er is geen (beëdigd) vertaler nodig om deze informatie te begrijpen.

Onze big data-instrumenten zijn sinds de oprichting van ons bedrijf voortdurend verbeterd.

Het programma kan heel snel toegepast worden. Er hoeft geen hardware of software te worden geïnstalleerd. U hebt zelf alle controle over alles wat van belang is bij de informatie die u aan de werknemers door wilt geven: lay-out, huisstijl, formattering van de informatie, het overzicht dat aan de werknemers moet worden bezorgd en de berichten en adviezen die door ons gesofisticeerde systeem worden gegenereerd op basis van de bij uw bedrijf van kracht zijnde ‘corporate policy’.

CYC2 neemt uw telecom in handen

Alles wat we te weten komen over uw telecomgebruik, gebruiken we om u te helpen met uw operator over het contract te onderhandelen en niet andersom!  Iets beters kan uw operator zich niet wensen: een aangepast contract betekent misschien minder inkomsten maar het betekent wel dat de klant blijft. Deze volledige opvolging tussen u en de gebruikers en tussen u en uw operator wordt in handen genomen door CYC2.

Niet alleen mobiele telefonie

Denk nu niet dat de optimalisering van de elektronische communicatie alleen betrekking heeft op mobiele telefonie. Vergeet uw vaste telefoonlijnen en conferencecalls via Webex of andere diensten niet.  U hebt geen idee van het irrationele gebruik dat soms van deze middelen wordt gemaakt omdat men zich niet bewust is van de kosten. Denk bijvoorbeeld aan een bridge die wordt gebruikt voor een simpele communicatie tussen twee collega’s via een 0800-nummer terwijl een direct telefoontje tussen twee extensies zou voldoen.
We kunnen ook big data analytics toepassen op deze gegevens om zo te onthullen welke extra kosten een onjuist gebruik van de middelen met zich mee kan brengen!

Video CYC2

VOLG ONS

Alles wat CYC2 doet om uw vloot van mobiele apparatuur en wagens beter te beheren, vindt u terug in ons E-news. Schrijf u in.

bonhomme qui parle

Informatie
voor werknemers

Wees gerust, CYC2 zal uw persoonlijke gegevens, zoals namen en adressen, nooit bekendmaken.

arrow Meer weten