Telephonie

De kosten van uw mobiele telefonie drukken met aandacht voor uw noden. Lees hoe CYC2 dat doet.

telephone

FAQ – Algemene vragen

Moet ik in mijn bedrijf apparaten en programma’s installeren om gebruik te kunnen maken van de diensten van CYC2?

Nee, wij werken vanop afstand met de gegevens van uw leveranciers. Daarom gebruiken we voornamelijk pushberichten. Om een e-mail te ontvangen hoeft er bij u niets te worden geïnstalleerd. Daarbij komt dat iedereen zijn/haar e-mails leest.

In een latere fase voorzien we ook andere communicatiekanalen, in het bijzonder groupware en zakelijke sociale netwerken waarvan u gebruikmaakt en die u kunt inzetten voor communicatie omtrent het gebruik van mobiele telefoons van iedere werknemer.

Wat moet ik aan CYC2 bezorgen om gebruik te kunnen maken van hun diensten?

U moet ons alleen de CDR’s en houders van de nummers ter beschikking stellen. Op die manier kunnen we ook de beschikbaarstelling van de CDR’s door uw leveranciers opvolgen. Wij zorgen ervoor dat ze tijdig worden bezorgd. We hebben ze namelijk nodig voor onze service. U kunt daarom op ons rekenen. Als u ze ergens anders voor nodig hebt, weet u dat wij ze in handen hebben.

Moet ik mijn personeel opleiden voor het beheer van de diensten die door CYC2 worden geleverd?

Nee, omdat er geen enkel systeem hoeft te worden geïnstalleerd, is er ook geen beheer ter plekke nodig.

Moet ik mijn personeel inlichten over de diensten die door CYC2 worden geleverd?

Ja, indien u via onze analyse te weten komt dat de mobiele telefoons voor persoonlijk gebruik en privégesprekken worden gebruikt.

Wat is de implementatietermijn voor het Mobile Costimization-programma?

24 uur vanaf het moment dat wij uw toestemming en de gegevens (CDR’s en de houders van de nummers met hun e-mailadres) ontvangen.

Ik maak in één land gebruik van het Mobile Costimization-programma. Nu zou ik deze service graag willen uitbreiden naar andere operatoren in andere landen. Is dat mogelijk?

Ja. Ons gesofisticeerde systeem kan eender welk gegeven van eender welke operator ter wereld verwerken. We garanderen u dat de informatie met betrekking tot de klant en de kostencentra wordt gestandaardiseerd, hoe complex het aanbod in elk land ook is.

Video CYC2

VOLG ONS

Alles wat CYC2 doet om uw vloot van mobiele apparatuur en wagens beter te beheren, vindt u terug in ons E-news. Schrijf u in.

bonhomme qui parle

Informatie
voor werknemers

Wees gerust, CYC2 zal uw persoonlijke gegevens, zoals namen en adressen, nooit bekendmaken.

arrow Meer weten