'Carbon' diensten

De CO2-uitstoot verminderen, dat gaat ons allemaal aan. Ontdek hier hoe u de medewerkers van uw onderneming mee kunt krijgen.

co2
Video CYC2

VOLG ONS

Alles wat CYC2 doet om uw vloot van mobiele apparatuur en wagens beter te beheren, vindt u terug in ons E-news. Schrijf u in.

bonhomme qui parle

Informatie
voor werknemers

Wees gerust, CYC2 zal uw persoonlijke gegevens, zoals namen en adressen, nooit bekendmaken.

arrow Meer weten

Zou uw bedrijf zijn koolstofvoetafdruk niet voldoende laten zakken? Uw klanten zullen het wel doen … via uw concurrenten.ts.

We stellen het meer en meer vast bij onze klanten: de druk van de burger-klant of van de burger-werknemer is hoog. Wacht niet op hun koude lucht op uw nek !

Er zijn 2 oplossingen: op de hard manier investeren in groene productie middelen, in de thermische isolatie van uw bedrijf, in duurzame innovatie, in korte productieketens voor uw bevoorrading. Maar tussen willen, beslissen en doen, is tijd nodig (zonder rekening te houden met de financiële impact).

Maar het koolstofvrije objectief bereiken tussen nu en 2030 is gemakkelijker dan tussen 2025 en 2030. En zou u nog langer wachten, zou het onmogelijk worden … Zonder actie vóór 2025 zou uw koolstofvoetafdruk nog hoger kunnen zijn: dit is de combinatie die doodt, minder tijd om het koolstofvrije objectief te bereiken en starten van hogere emissies. Met als pluspunt een slechte reputatie voor uw bedrijf, niet aantrekkelijk voor nieuwe klanten of voor nieuwe talenten.

Dit is de klassieke aanpak : een muur op de eindstreep en de productie (inbegrepen de CO2) buiten de Europese Unie te moeten delokaliseren.

De reductie van 100% naar 0% koolstofvoetafdruk is goed. Het op 10 jaar doen, is beter. En met een zo laag mogelijk vertrekpunt is optimaal !

CO2 uitstoot verminderen is ook een dagelijkse inspanning met quick wins, het permanent zoeken naar optimalisatie en agile aanpak. U doet het voor uw productiviteit, voor uw aankopen, met uw leveranciers. Waarom niet met uwzelf, met uw werknemers, met uw leveranciers en met uw klanten specifiek voor wat het CO2 betreft ?

Dat trekt u aan: kijk dan hier, in praktijk......