Expenses

Uw reiskosten verminderen, rekening houdend met uw behoeften ? Zie hoe CYC2 erbij kan dragen.

expenses
Video CYC2

VOLG ONS

Alles wat CYC2 doet om uw vloot van mobiele apparatuur en wagens beter te beheren, vindt u terug in ons E-news. Schrijf u in.

bonhomme qui parle

Informatie
voor werknemers

Wees gerust, CYC2 zal uw persoonlijke gegevens, zoals namen en adressen, nooit bekendmaken.

arrow Meer weten

De controle houden over uw budget voor zakenreizen zonder dat uw werknemers hun autonomie verliezen

U hebt vast het volgende geconstateerd:
 

 • U hebt uw werknemers de autonomie gegeven om hun werkgerelateerde verplaatsingen zelf te regelen.
   
 • Ze hebben de neiging hun zakenreizen te reserveren door de gewone weg van het ‘grote publiek’ te volgen. Ze denken dat ze hier goed aan doen, maar vergeten dat u korting krijgt bij het reisbureau dat hen zo duur lijkt.
   
 • De Travel Corporate Policy past niet meer bij de manier waarop uw medewerkers reizen, wat hen ertoe aanzet ervan af te wijken. Soms begrijpt de werknemer niet dat het bedrijf soms liever wat meer betaalt om zo de reistijd van de werknemers te kunnen verkorten (veiligheid, tijd)
   
 • Onder uw werknemers bevinden zich mensen uit de generatie Y. Zij willen in plaats van in hotels liever bij bewoners thuis verblijven (via websites zoals Airbnb). De reisdienst heeft hier geen zicht op, behalve misschien achteraf als ze de onkostendeclaraties analyseren (iets wat niet altijd wordt gedaan).
   
 • U wilt het gebruik van Teamviewer of Webex aanmoedigen zodat uw medewerkers niet hoeven te reizen.

Op managementniveau bestaat de grote uitdaging erin om de werknemers de Travel Corporate Policy te laten opvolgen omdat we ons in het tijdperk van de ‘open booking’ bevinden (de werknemer doet alles zelf).

Het is onmogelijk niet tegemoet te komen aan de wensen van de jongere generatie.

CYC2 maakt het met zijn big data, die worden toegepast op reiskosten voor bedrijven, mogelijk om goed zicht te houden op zakenreizen en het budget zonder hierbij de autonomie van de werknemers uit het oog te verliezen. Ook hierbij gaat het er weer om om de reiziger te informeren en van hem een economische speler te maken.