• AssessmentGrondige analyse van het gebruik en de kosten
 • AwarenessGeautomatiseerde informatie over het verbruik
 • OptimisationZoeken naar de beste oplossing

Zou uw bedrijf zijn koolstofvoetafdruk niet voldoende laten zakken? Uw klanten zullen het wel doen … via uw concurrenten. 

 

 


 

Neem controle over uw CO2 kurve met onze Carbolean oplossing . Deze laat u toe uw koolstofuitstoot op te sporen, te meten, te kwantificeren en te gebruiken zelfs als deze gemaskeerd is in de massa gegevens van uw bedrijf, of in de gegevens afkomstig van uw leveranciers of uw werknemers.

Zelfs de koolstoflekken zullen aan het licht gebracht worden. Laat iedereen in uw bedrijf samen aan de hefboom te trekken om bij de eerste te zijn voor het koolstofvrije objectief van Europa.

En tegelijkertijd laat uw kosten zakken door de optimalisatie van uw hulpbronnen die CO2 produceren

 

Maak van uw ‘corporate policy’ een concreet instrument voor de economische and ecologische optimalisering van de middelen die ter beschikking worden gesteld van uw talenten!

Als u uw werknemers instrumenten aanbiedt, stijgt hun productiviteit. Een ‘corporate policy’ biedt een kader voor het gebruik van deze instrumenten. Maar uw (oudere) werknemers weten (nauwelijks) dat deze policy bestaat. En u beschikt niet over de nodige middelen om dit aan te pakken.
Nu is het zo dat een goed geïnformeerde economische speler (uw werknemer) zijn gebruik en gedrag direct aanpast.

CYC2 kan hier verandering in brengen met big data analytics
 

 • Om te bepalen wat het optimale gebruiksprofiel voor uw sector is.
 • Om het gebruik, het verbruik en de kosten van de voorzieningen die aan uw werknemers worden aangeboden in kaart te brengen (communicatie, wagens, reizen).
 • Om na te gaan of dit alles aansluit bij uw ‘corporate policy’ (die misschien verouderd is!).
 • Om het beheer van uw wagenpark en mobiele telefoons of corporate creditcards onder controle te houden.
 • Om uw werknemers die er gebruik van maken steeds op de hoogte te houden of te informeren bij afwijkingen.
 • Om uw leveranciers erop aan te spreken als ze het lastenboek niet opvolgen terwijl ze dit wel hadden beloofd.

CYC2 maakt van uw werknemers economische spelers

Elke werknemer wordt een goed geïnformeerde economische speler die ernaar streeft een ‘good citizen’ te zijn t.o.v. zijn werkgever. Zij zijn namelijk de pijlers van het programma en niet de managers (die wel wat beters te doen hebben dan hun ‘direct reports’ achter de veren te zitten over hun reiskosten, het gebruik van hun mobiele telefoon of benzineverbruik).

Welke voordelen biedt dit ‘Costimization’-programma?
 

 • Een eenvoudige en snelle toepassing die kan worden opgenomen in uw interne communicatiebeleid (en kan worden aangepast aan uw huisstijl).
 • U hoeft geen software of hardware te installeren.
 • Uw werknemers hoeven geen tijd te verliezen met het raadplegen van websites om toegang te hebben tot de informatie die u aan hen wilt doorgeven.
 • Onmiddellijke efficiëntie (-30 % op uw facturen).
 • Automatische kostenbeperking.

 

Maak maar het post-Covid 19 economische herstel met onze eSIM klaar 

 

 

 

 

 Als u over een smartphone beschikt die compatiebel is met deze technologie waarmee u onafhankelijk van de operator wordt, als u het beu bent van de roaming kosten in het buitenland (uit de Europese Unie) of als u slechte verrassingen tijdens de toekomstige zomer wil vermijden, bekijk maar de nieuwe dienst van CYC2. Het is ook minder plastic in de natuur ! Wij bieden deze oplossing ook voor IoT (en daarvoor is het nog minder plastic). Denk eraan ! 

En als u niet over een smartphone zou beschikken die een eSIM kan gebruiken, gebruik maar onze Wyfibox die deze oplossing dankzij een mobiele hotspot biedt.

 

 

Video CYC2

VOLG ONS

Alles wat CYC2 doet om uw vloot van mobiele apparatuur en wagens beter te beheren, vindt u terug in ons E-news. Schrijf u in.

bonhomme qui parle

Informatie
voor werknemers

Wees gerust, CYC2 zal uw persoonlijke gegevens, zoals namen en adressen, nooit bekendmaken.

arrow Meer weten